O nama

Rodjendanske_svecice

Proizvodnja sveća i voštanica WAX iz Zrenjanina je kao preduzetnička radnja Tanasija Lovrova registrovana 1999. godine. Tradicija pravljenja sveća u zrenjaninskoj porodici Lovrov datira još od 1979. godine. Nakon više od 20 godina, danas je WAX jedan od najvećih proizvođača parafinskih sveća i plastičnih lampiona u regionu. U proizvodnom pogonu posedujemo ekstrudere za proizvodnju sveća kapaciteta oko 10 tona na mesečnom nivou, mašinu za proizvodnju plastičnih lampiona mesečnog kapaciteta oko 100.000 komada.

Od 2012. godine ponudu smo upotpunili programom mirišljavih sveća pod brendom Mirisna sonata. Trenutno u ponudi imamo aromatične sveće u staklenim čašama sa 6 mirisnih nota. Takođe, proizvodimo i mirišljave lučice (tealights) u gore pomenutim mirisnim notama. Pored svakodnevne upotrebe ovih sveća u cilju stvaranja prijatne atmosfere, kako u vašem domu, tako i u poslovnim prostorima, u mogućnosti smo da vam ponudimo i posebno personalizovane sveće sa vašim logom ili porukom koju želite nekom da prenesete. Ovo može biti posebno interesatno i kao originalan prigodan poklon za razne prilike. 

Nudimo Vam sveće kao jedan dodatak Vašeg života... pratilac u svakoj prilici - rođendanima, slavama, radosnim i romantičnim trenucima. 

Jer, sve je lepše uz sveće...